Velkommen til Dit Syn Ringsted
Vi glæder os til at byde dig velkommen
Vi tilbyder altid
Zeissglas, brillestel, kontaktlinser og professionelt synstjek.

Velkommen
Indenfor

Opdatering vedr. Corona/COVID-19

Dit Syn har almindelige åbningstider og har nu skærpet hygiejnen yderligere. Vi følger Sundhedsstyrelsens instruktioner vedr. COVID-19.

Vi afspritter hænder mellem hver ekspedition og desinficerer løbende disk, dørhåndtag og borde. Vi holder afstand.
Betal gerne med kort eller Mobilepay for at undgå fysisk kontakt.

Bestilling af kontaktlinser kan foregå telefonisk på butikkens telefonnummer inden for åbningstiden, og kontaktlinser kan sendes direkte hjem til dig uden ekstraomkostninger. Betal med Mobilepay, hvis du ikke har abonnement.

Lad os passe på hinanden og undgå smitte!

Hos Dit Syn i Ringsted og Haslev tager vi øjets sundhed alvorligt. Dit syn og dit synsbehov ændrer sig løbende.  Derfor er det vigtigt med jævne mellemrum at få foretaget en fuld synsanalyse, så du får afdækket dine synsbehov og i tide opdager, om der er sket forandringer i øjets sundhedstilstand.

Med vores Zeiss iProfiler har vi investeret i verdens mest nøjagtige synsudmålingsteknologi, der gør det muligt for os at fremstille glas, som er 100 % skræddersyede til dig. Du opnår et bedre nattesyn og syn under forskellige lysforhold med klarere farver og flere detaljer end nogensinde.

Vores store udvalg at kendte kvalitetsmærkevarer gør, at vi også får dig til at se bedre ud. Vores sortiment spænder vidt i pris og betyder, at vi altid kan finde en løsning, som tilfredsstiller både din smag og din pengepung.

Det er derfor, vi siger

Dit Syn – betyder alt for os!

FEEL FREE. THE DOOR IS OPEN…

Mød
Holdet

VI TROR PÅ DEN SUBLIME SERVICE. Derfor har du i vores butikker mulighed få at få nuanceret rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hvad enten det gælder brillestel, glas, kontaktlinser eller måske laserkirurgi, kan vi hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at låne brillestel med hjem, så du er sikker på at træffe det rette valg. Og husk – man er først gammel, når man ikke er forfængelig længere.

Sidst – men ikke mindst – serverer vi byens bedste kaffe!

  • Tine
    Tine Optikerassistent
  • Frederik
    Frederik Optometristelev
  • Lotte
    Lotte Optometrist og indehaver

THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE
IS TO CREATE IT

 

Services
Vi tilbyder

STEL

Briller er ikke bare briller men en del af dig. De skal fremhæve dine øjne og din personlighed bedst muligt og understrege din stil.

Samtidigt skal de rent kvalitetsmæssigt kunne holde til din hverdag.

Vi gør os umage med at finde spændende briller på messer i ind- og udland, for vi ved, at det personlige udtryk altid er forskelligt fra kunde til kunde. Stilen spænder vidt, men briller må være alt and end kedelige…

V elsker smukker briller!

KONTAKTLINSER

Kontaktlinsebranchen er i udvikling  og vi følger med.

Vi rådgiver om, hvilke muligheder der er for kontaktlinsetyper til dine styrkebehov.

De dyreste kontaktlinser er ikke altid dem, der fungerer bedst i dine øjne eller matcher dine behov.

Det er altid gratis at prøve de forskellige linsetyper, så du kan vurdere, hvilken løsning der yder dig det bedste syn og den mest optimale komfort.

Vi holder os ajour og sørger for, du også er det.

NATLINSER

Skarpt syn uden briller, kontaktlinser eller LASIK-operation

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag?

Med de innovative natlinser kan du, der er nærsynet, få dine ønsker opfyldt. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, der benytter sig af hornhindens elasticitet. I løbet af natten omformer linsen hornhinden nøjagtigt i mikrometer som et aftryk i en form.

Linsen kan korrigere nærsynethed op til -4,50D og bygningsfej op til -2,50D.

BRILLEGLAS

Hos os forhandler vi alle mærker af brilleglas, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi helst sælger glas fra ZEISS.

Enkeltstyrkeglas tilpasses den enkelte, så der opnås skarpt syn i selv periferien af glasset. De er tynde og æstetisk flotte og er kendetegnet af fremragende brugskomfort.

Progressive glas fra ZEISS støtter synet optimalt i både nær- og afstandszonen. Den perfekte tilpasning sikrer en større brugertolerance, hurtig tilvænning og klart syn i alle livets forskellige situationer.

SOLBRILLER

Manglende brug af solbriller kan skade din hornhinde og øjets linser og bindehinde. Solbriller beskytter også øjnene mod de skadelige UV-stråler.

Selvom dine øjne automatisk tilpasser sig forskellige lysniveauer ved hjælp af pupillen, som trækker sig sammen, kan den kun gøre det indtil et vist niveau.

I Dit Syn har vi altid et stort udvalg af lækre mærkevare solbriller, for det gør jo ikke noget, at man samtidigt ser godt ud!

ERHVERVSOPTIK

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og kan derfor levere skærm- og sikkerhedsbriller til dig igennem din arbejdsplads – til yderst fordelagtige priser.

Samtidigt har vi aftaler med Haribo, Royal Unibrew, Faxe Kalkbrud, Stones Consult, Sklerosehospitalet i Haslev og Per Aarsleff, hvor der yderligere gives en familierabat på 15 % til husstanden.

En skærmbrille giver dig en ergonomisk rigtig hovedholdning  og giver dig et klart og afslappet syn ved pc-arbejde.

WHOEVER SAID THAT MONEY CAN’T BUY HAPPINESS,
DIDN’T KNOW WHERE TO GO SHOPPING

Bo Derek

Vores
Mærker

THE MOMENT, WHEN YOUR VISION HAS NO LIMITS.

THAT’ S THE MOMENT WE WORK FOR …..

Dit Syns abonnement
0,- udbetaling 0,- rente
0,- gebyr

BRILLER

Betal dine briller over op til 36 måneder. Du bestemmer selv løbetiden. Du kan købe lige så mange briller, du ønsker, og vi giver altid 50 % på næste sæt glas, hvad enten det er i form af en ekstrabrille, som har fristet, eller en  skærm- eller læsebrille.

Der er 24 måneders reklamationsret på brillen, så dette er også en populær løbetid og måske en passende tidshorisont i forhold til en ny brille?

Ydermere yder vi tre måneders ombytningsgaranti. Hvis dine øjne mod forventning irriteres af de nye glas, ombytter vi inden for tre måneder, uanset om det drejer sig om glastypen eller styrkeændring.

SOLBRILLER

Få lagt din solbriller ind på abonnement. Også her er der mulighed for at betale i op til 24 måneder, og der gælder nøjagtigt de samme betingelser som ved brillekøb.

Hvis du får lavet solbriller samtidigt med de nye briller, er der altid 50 % på glassene. Men mister du dine solbriller, er der 50 % på hele brillen!

Du betaler altid kun den reelle pris, så abonnementet er fuldstændigt uden ekstra omkostninger for dig.

Tilretning, ultralydsrens og alle småreparationer der ikke kræver reservedele er altid gratis.

KONTAKTLINSER

Der er gratis prøvetid på kontaktlinser i op til én måned. Længden af prøvetiden afhænger af, hvilken linsetype du og din optiker vælger til dig. Det gælder dog ikke natlinserne, der skal specialfremstilles.

Instruktion i håndtering af linserne foregår her i butikken, så du trygt kan tage linserne på hjem. Der aftales desuden efterkontrol, hvor vi undersøger, hvordan dit øje har reageret på kontaktlinsen. Samtidigt kontrollerer vi, om der skal foretages justeringer på kontaktlinsens parametre og styrke.

Du får linser med hjem til seks måneder på abonnement, men betaler kun for én måned ad gangen. Alle kontrolbesøg er inkluderet i linseprisen.

IF YOU CAN READ THIS, THANK YOUR OPTOMETRIST

 

WHY DO OPTOMETRISTS MAKE BETTER LOVERS?
THEY ALWAYS ASK, DO YOU LIKE IT BETTER THIS WAY, OR THAT WAY?

Kontakt
Os

Start typing and press Enter to search